Izdelek je uspešno dodan.

Lilly Lashes Diamonds

-43%
Lilly Lashes - Diamonds -
Diamonds
Diamonds
     
1 kom Številka naročila: LIL70231
€ 17,50
€ 9,90
Shranjeno -43%
Čas dostave približno 5 dni
Brezplačna dostava za naročila nad 49 €
Naročila oddana do 11:00 ure,
so lahko odposlana še isti dan.
Sporočite mi takoj, ko bo izdelek spet na voljo.
  • LIL70231
Opis
Par trepalnic naravnega izgleda, ki so edinstveno oblikovane in strateško postavljene iz gracioznih križnih vzorcev fino plastnih dlačic na debelem in prožnem traku trepalnic brezhibno dodaja občutno dolžino in volumen.
Uporaba
1. korak: Previdno odstranite trepalnice iz škatlice, tako da primete pod trepalnice in z aplikatorjem za trepalnice previdno primete trak za trepalnice. Nežno odstranite trak iz škatle. Nikoli ne vlecite samih trepalnic, vedno ves trak.

2. korak: približajte trepalnice očesu, da izmerite velikost. Če so umetne trepalnice daljše od vaše naravne oblike oči, jih po potrebi skrajšajte s škarjami za trepalnice. Enakomerno obrežite od notranjega ali zunanjega vogala.

3. korak: Ko določite želeno dolžino, rahlo primite trepalnice z aplikatorjem za trepalnice in na trak za trepalnice nanesite tanko plast lepila za trepalnice (pustite 30 sekund, da se posuši).

4. korak: Ko lepilo postane lepljivo, previdno enakomerno nanesite trepalnice na sredino veke, čim bližje liniji trepalnic. Po tem, ko čutite, da se trepalnice udobno prilegajo vašemu očesu, na liniji trepalnic uporabite aplikator in pritisnite, da zagotovite, da so trepalnice trdno pritrjene tako na notranji kot na zunanji rob očesa.

5. korak: Pustite, da trepalnice počivajo na liniji trepalnic. Po želji nanesite en sloj maskare na naravne trepalnice, da se popolnoma zlijejo z umetnimi.
Priporočila
Ocene strank (0)
Douglas ne jamči, da oceno izdelka ali storitve napiše stranka, ki je kupila in uporabljala izdelek.
Ocena strank za "Diamonds"
Napišite mnenje
Evalvacije bodo objavljene po preverjanju.
Prosimo, vnesite niz znakov v spodnje besedilno polje.

Polja, označena z *, so obvezna.

Naše prednosti
  • Hiter nakup
  • Shranite svoje uporabniške podatke in nastavitve
  • Pogled v vaša naročila, vključno s podatki o pošiljki
  • Upravljajte z naročnino na Newsletter
  • Varno plačilo s šifriranjem SSL