Materinski dan

(0)
Zapri filter
Počisti vse filtre
Kategorije
Filtriraj

Žal, nismo mogli najti ustreznih rezultatov za izbrani filter.

Singles’ Day - dan, ko praznujemo svobodo in neodvisnost

Samski imajo svoj dan že vse od 90-ih let prejšnjega stoletja. Najprej so ga praznovali na Kitajskem, kjer so na ta poseben dan slavili svobodo in na ta način prekinili monotonost samskega življenja. Singles’ Day se je kmalu razširil po vsem svetu, praznujemo pa ga 11.11., na datum štirih enic, ki predstavljajo štiri samske osebe.

Kdo pravi, da je ljubezen mogoča samo v dvojini? Prav tako pomembna je tudi ljubezen do sebe. Svoboda, samozavest in neodvisnost so pravi razlog za slavje, zato tudi vi proslavite ta poseben dan.

Za Singles’ Day 2023 pocrkljajte najpomembnejšo osebo - sebe

Dan samskih praznujemo v Douglasu s številnimi promocijami različnih blagovnih znamk. Izbirate lahko med izdelki iz kategorije ličila, si privoščite izdelke za nego telesa ali pa se pocrkljate s svojim najljubšim parfumom. Promocije široke ponudbe izdelkov različnih blagovnih znamk bodo trajale več dni.

Naj bo dan samskih vaš izgovor, da se malo razvajate, ne glede na to, ali ste samski ali ne. Obdarite se s katerim od izdelkov iz bogate ponudbe prestižnih znamk, kot so BVLGARI, ARMANI, LA PRAIRE, GUERLAIN, LANCOME in druge. Izkoristite odlične ponudbe in posebne akcije Singles’ Day ter na ta način počastite svojo svobodo in neodvisnost.

Praznujte svojo svobodo in si poklonite nekaj lepega

Na začetku so Singles’ Day praznovali samo samski moški, danes pa se jim pridružujejo tudi vse močne, neodvisne in samozavestne samske ženske. Ta poseben dan lahko proslavite tako, da se družite s svojimi samskimi prijatelji in skupaj nazdravite svoji svobodi. Lahko pa se zgolj družite z najboljšo družbo - s sabo. Privoščite si pojedino, kopel ali filmski večer. Ob tej priložnosti si lahko podarite tudi posebno darilo, pa naj bo to nova šminka ali razkošni parfum iz Douglasove spletne ponudbe.

Da bo Singles’ Day 2023 poseben dan za vse vas, ki ne pozabljate na ljubezen do sebe, smo pri Douglasu pripravili posebne promocije. Privoščite si lahko katerega od izdelkov za nego kože in telesa, se odenete v svoj najljubši vonj ali pa si za ta poseben dan privoščite nova ličila. Naj bo darilo sebi opomnik, kako uživate sami s sabo.

Darilo sebi… Ker si to zaslužite

Ta poseben dan preživite srečni in izpopolnjeni, ponosni na svojo neodvisnost in hvaležni za vso svobodo, ki jo uživate. Ne glede na to, ali boste dan preživeli v družbi prijateljev ali sami, si lahko poklonite darilo. Ker si ga zaslužite. Naj vas na ta dan razveseli novi set ali kateri od kakovostnih izdelkov za nego obraza.

Singles’ Day popusti v spletni trgovini Douglas

Da bi bil letošnji dan samskih nekaj posebnega, vabljeni v našo spletno trgovino, kjer smo za vas pripravili številne ugodnosti. Prepričani smo, da boste v bogati ponudbi izdelkov našli zase nekaj prav posebnega. Izkoristite priložnost in si podarite kaj lepega.

Pokaži več Pokaži manj