UV lak za nohte

(11)
Zapri filter
Cena
-
Blagovne znamke
  •  
  •  
Počisti vse filtre
Kategorije
Filtriraj

Za vedno urejeno manikuro je tu UV lak za nohte

Lepo urejeni in nalakirani nohti odlično dopolnijo videz. A le dokler je manikura popolna. Odkrušen lak ali površno nalakirani nohti lahko ustvarijo občutek neurejenost. Ker marsikatera dama ob natrpanem urniku težko najde čas za redno lakiranje nohtov, je UV lak za nohte odlična rešitev. Vaša manikura bo z njim trajala tudi do 3 tedne, pri čemer boste lahko brez skrbi, da se bo lak odkrušil že ob pomivanju posode. Nanesite UV lak za nohte, jih dajte pod lučko in ustvarite manikuro, ki traja.

Pestra paleta lakov za vse priložnosti

V naši spletni ponudbi vas čakajo UV laki za nohte številnih barvnih odtenkov. Privoščite si nežne pastelne odtenke za poslovna srečanja, divjo pink za poletne počitnice in zabave ali večno rdečo za zapeljevanje na večernem zmenku. Na voljo so vam laki kakovostnih znamk kozmetike, kot sta Semilac in Douglas Collection. Lake lahko kupite posamično ali v posebnih setih za nego nohtov.

Za nohte kot iz salona

Z UV gel laki za nohte bo vsak dan videti, kot da ste nohte ravnokar sveže nalakirali. Ravno zato so nepogrešljiv kozmetični pripomoček za ženske, ki so rade videti vedno urejeno, a jim hkrati zmankuje časa za vsakodnevno urejanje nohtov. S popolno manikuro boste vedno urejene in elegantne, kar je še posebej nujno pri delu z ljudmi. Poudarile svojo lepoto in osebni stil z laki za nohte, ki trajajo, in tako naredile odličen vtis, ne glede na to, ali se boste pojavili na večerni zabavi, romantični večerji, poslovnem sestanku ali športni vadbi.

Laki, ki trajajo

UV gel lak za nohte je enostaven za uporabo. Najprej nanesete podlak, nato gel lak in na koncu še nadlak. Posebnost te vrste lakov je, da se sušijo pod posebno lučko, ki jo prav tako lahko najdete pri nas. Z nekaj minutno rutino boste v trenutku pričarali nohte z efektom gel manikure, tudi če ste povsem brez izkušenj. UV lak za nohte je precej bolj odporen na opraskanine kot navadni lak, predvsem pa bo na vaših nohtih trajal kar 3 tedne.

UV laki za nohte vas čakajo v spletni trgovini Douglas

Tudi vaši nohti so lahko vedno lepo nalakirani in urejeni. Privoščite si katerega od odtenkov UV gel lakov za nohte iz naše ponudbe in se poslovite od nenehnega lakiranja in popravljanja okrušenega laka. V naši ponudbi lahko poleg lakov najdete še ostale pripomočke za urejanje in nego nohtov in obnohtne kožice, zato vabljeni v spletno trgovino Douglas, kjer na enem mestu najdete kozmetiko, ličila in parfume najbolj prestižnih blagovnih znamk. Za vas imamo tudi številne ugodnosti, kot so brezplačna dostava pri nakupu nad 49 EUR, testerji izdelkov iz naše ponudbe in brezplačno darilno zavijanje.

Pokaži več Pokaži manj