Izdelek je uspešno dodan.

Foreo issa 3 Pearl Pink

1 kom Številka izdelka: F9915
€ 185,55
Na voljo. Dostava: 2 do 5 delovnih dni
Brezplačna dostava za naročila nad 49 €
Cena se nanaša na prodajo preko interneta. Fotografija izdelka morda ne bo v celoti ustrezala dejanskemu izgledu in vsebini izdelka. V primeru tehničnih napak, Douglas ne prevzema odgovornosti za točnost prikazanih cen in fotografij.
  • F9915
Opis

ISSA 3 je zobna ščetka, ki temeljito čisti in odstranjuje zobne obloge. Vaša usta bodo bistveno čistejša. 100-odstotno vodoodporna, izdelana iz medicinskega, neporoznega, hitro sušečega silikona. ISSA 3 omogoča najboljšo ustno nego. Odlikuje jo elegantna in tanka glava ščetke Hybrid Wave, ki doseže vsa področja v ustih. Kombinacija novih in izboljšanih, do dvakrat močnejših in dolgotrajnejših silikonskih ščetin za nežno masažo dlesni ter trdnejših ščetin PBT za intenzivnejše čiščenje zobnih oblog.
IZJEMNA PRILAGODLJIVOST & UDOBJE
Glava ščetke zdrži do 6 mesecev, silikonski grebeni na zadnji strani pa temeljito čistijo jezik in lica. ISSA 3 zagotovi 16 nastavljivih stopenj intenzivnosti z do 11.000 pulzacij na minuto, inteligentna švedska oblika pa se ponaša z noro življenjsko dobo baterije – 365 dni uporabe na polnjenje, z vgrajenim časovnikom, indikatorsko lučko nizke napolnjenosti baterije in potovalno ključavnico, zapomni pa si tudi vaše najljubše nastavitve za vrhunsko udobje ščetkanja.

Uporaba

Uporabite za ščetkanje zob.

Priporočila
Ocene strank (0)
Douglas ne jamči, da oceno izdelka ali storitve napiše stranka, ki je kupila in uporabljala izdelek.
Ocena strank za "issa 3 Pearl Pink"
Napišite mnenje
Evalvacije bodo objavljene po preverjanju.
Prosimo, vnesite niz znakov v spodnje besedilno polje.

Polja, označena z *, so obvezna.

Naše prednosti
  • Hiter nakup
  • Shranite svoje uporabniške podatke in nastavitve
  • Pogled v vaša naročila, vključno s podatki o pošiljki
  • Upravljajte z naročnino na Newsletter
  • Varno plačilo s šifriranjem SSL