Izdelek je uspešno dodan.

It Cosmetics Brow Power Lift™

3 g Številka izdelka: ITC02338
€ 28,55
€ 951,67 / 100 g
Na voljo. Dostava: 2 do 5 delovnih dni
Brezplačna dostava za naročila nad 49 €
Cena se nanaša na prodajo preko interneta. Fotografija izdelka morda ne bo v celoti ustrezala dejanskemu izgledu in vsebini izdelka. V primeru tehničnih napak, Douglas ne prevzema odgovornosti za točnost prikazanih cen in fotografij.
Pozor:

-20% NA CELOTNO PONUDBO PRI NAKUPU NAD 60 €

*1
-20% NA CELOTNO PONUDBO PRI NAKUPU NAD 60 €

-20% NA CELOTNO PONUDBO PRI NAKUPU NAD 60 €

*1Ponudba velja do 24. 09. 23.
  • ITC02338
Opis
Brow Power® Lift, ki so ga razvili vodilni plastični kirurgi, vsebuje mikronizirane pigmente za ustvarjanje svetlobe na obrazu. Ta osvetljevalec je popoln za vse tone in tipe kože in ne uporablja bleščic ali šimra za osvetlitev.

Kamorkoli nanesete ta svinčnik na obraz, mikronizirani pigmenti takoj naredijo to področje videti bolj dvignjeno in mladostno. Ko se nanese na najgloblji del finih linij ali v gubice, se v trenutku izbriše in zabriše njihovo opaznost. To je popoln zaključni korak za videz dviga in osvetlitve. Poleg tega je poln sestavin, ki ljubijo kožo, za mlajšo kožo. Brez parabenov, brez dišav, brez ftalatov in brez sulfatov.
Uporaba
Nanesite Brow Power™ Lift na predele, ki jih želite videti bolj dvignjeni, in nato rahlo zbrišite s prsti. Za videz bolj dvignjene obrvi: uporabite mat ali biserno stran in narišite po celotni dolžini obrvi, tako nad kot pod dlačicami obrvi, od začetka obrvi do konca. Ko nanesete, rahlo zabrišite osvetljevalec in s prsti potapkajte po celotnem območju nad in pod dolžino obrvi. Osvetljevalec je naravnega videza, mehak in očem neviden, vendar pritegne svetlobo v predel nad in pod vašimi obrvmi ter tako ustvari bolj dvignjen, mladosten videz.
Priporočila
Ocene strank (0)
Douglas ne jamči, da oceno izdelka ali storitve napiše stranka, ki je kupila in uporabljala izdelek.
Ocena strank za "Brow Power Lift™"
Napišite mnenje
Evalvacije bodo objavljene po preverjanju.
Prosimo, vnesite niz znakov v spodnje besedilno polje.

Polja, označena z *, so obvezna.

Naše prednosti
  • Hiter nakup
  • Shranite svoje uporabniške podatke in nastavitve
  • Pogled v vaša naročila, vključno s podatki o pošiljki
  • Upravljajte z naročnino na Newsletter
  • Varno plačilo s šifriranjem SSL