Izdelek je uspešno dodan.

Lelo Beads Noir Silikonske uteži za Keglove vaje

DO DODATNIH 7% Z DBC KARTICO
1 kos Številka izdelka: L7694
€ 48,99
give-away-image-data
Darilo Cacharel Shopping Bag

Ob nakupu izdelkov na douglas.si nad 70 € prejmete Cacharel Shopping Bag.

give-away-image-data
Brezplačen vzorec Dolce&Gabbana

Q Eau de Parfum Intense

Na voljo. Dostava: 2 do 5 delovnih dni
Brezplačna dostava za naročila nad 49 €
Cena se nanaša na prodajo preko interneta. Fotografija izdelka morda ne bo v celoti ustrezala dejanskemu izgledu in vsebini izdelka. V primeru tehničnih napak, Douglas ne prevzema odgovornosti za točnost prikazanih cen in fotografij.
  • L7694
Opis
LELO Beads Noir je luksuzna izdaja silikonskih uteži za izvajanje Kegelovih vaj z užitkom.

Sistem LELO Beads je zasnovan za krepitev mišic medeničnega dna. Ko se premikate, LELO Beads ustvarjajo lahke, komaj opazne dražljaje, ki trenirajo vaš upor in nadzor mišic hkrati. V kompletu sta dve utežiz z 28 g in 47 g, ki imata premer 35 milimetrov. Vse, kar potrebujete, od navodil do elegantne vrečke za shranjevanje, je v paketu, v njem pa najdete tudi enoletno LELO garancijo.

  • DISKRETNI UŽITEK KAMOR ŽELITE - LELO Beads Noir so uteži, ki jih navdihuje trilogija Petdeset odtenkov sive, ki ženskam omogočajo, da raziščejo in oplemenitijo svoje skrite želje, kjer koli in kadar koli želijo.
  • ZA ŽENSKE VSEH STAROSTI - Trening mišic medeničnega dna pripomore k pripravi na nosečnost, hitrejšemu okrevanju po porodu in zmanjša možnost urinske inkontinence. Tudi izvajanje Kegelovih vaj dokazano izboljša občutljivost in olajša doseganje vrhuncev.
  • OKREPITE MEDENIČNO DNO – Uteži različnih tež zagotavljajo udobno in enostavno vadbo vaših mišic pri izvajanju Keglovih vaj. Izberite raven odpornosti, ki vam ustreza, in postopoma gradite moč.
  • POMEMBEN JE TUDI TRENING MEDENIČNEGA DNA – LELO BEADS ponuja učinkovit trening mišic medeničnega dna, ki ga lahko izvajate kadarkoli vam ustreza – med tekom, hojo, plavanjem in celo med sedenjem. LELO perle spodbujajo refleksne mišične kontrakcije, kar ima za posledico vadbeno rutino, ki ji je mogoče dosledno slediti z minimalnim naporom.
  • MATERIALI VARNI ZA VAŠE TELO – Mednarodno priznani in certificirani LELO materiali sledijo vsem svetovnim in zdravstvenim priporočilom, ko gre za ultra nežno ABS plastiko brez silikona in ftalatov. Ko vstavite LELO beads, ne boste opazili njihove prisotnosti, dokler se ne začnete premikati.
Uporaba
Umijte si roke in na eno od Luna Beads nanesite majhno količino lubrikanta z vodno osnovo. Priporočamo, da začnete z najlažjo utežjo, ki jo vnesite tako, da sedi tik nad mišicami medeničnega dna (2-3 cm znotraj nožnice). Z uporabo medeničnega dna stiskajte, dvigajte in spuščajte utež. Ko želite utež odstraniti, sprostite medenično dno in potegnite za vrvico.
Priporočila
Ocene strank (0)
Douglas ne jamči, da oceno izdelka ali storitve napiše stranka, ki je kupila in uporabljala izdelek.
Ocena strank za "Beads Noir"
Napišite mnenje
Evalvacije bodo objavljene po preverjanju.
Prosimo, vnesite niz znakov v spodnje besedilno polje.

Polja, označena z *, so obvezna.

Naše prednosti
  • Hiter nakup
  • Shranite svoje uporabniške podatke in nastavitve
  • Vpogled v vaša naročila, vključno s podatki o pošiljki
  • Upravljajte z naročnino na Newsletter
  • Varno plačilo s šifriranjem SSL