Nohti

()
Zapri filter
Počisti vse filtre
Kategorije
Filtriraj

Lepi in urejeni nohti – okras vaših rok

Negovani nohti so ena prvih stvari, ki jih opazimo ob stisku rok. Lepa manikura odlično dopolni celostno podobo in lahko postane celo vaš zaščitni znak. Klasična francoska manikura, živahne barve ali celo nohti različnih barv bodo odlično poudarili vašo osebnost in dodali piko na i vašemu outfitu. Ni čudnega, da marsikatera dama svojemu stylingu ne prilagodi samo make upa, pač pa tudi barvo in dolžino svojih nohtov. Zato tudi vi očarajte s svojimi nohti in jih polepšajte z izdelki iz naše ponudbe.

Pestra barvna paleta lakov in ostalih izdelkov za nohte

Da vas bodo krasili lepi nohti, lahko v naši spletni ponudbi izbirate med številnimi barvnimi odtenki lakov. Na voljo so tako nežni, pudrasti odtenki, kot tudi seti za francosko manikuro in živahne barve. Svoj odtenek bodo lahko izbrale tudi najmlajše dame, saj imamo v ponudbi sete lakov za otroke. Med izdelki za nohte lahko poleg številnih lakov najdete tudi podlake in nadlake. Prvi bodo vaše nohte pripravili za nanos laka, tako da bodo ustvarili gladko površino in zaščitili nohte, z drugimi pa boste dosegli še boljšo obstojnost laka in sijaj.

Lakirani nohti vedno odlično dopolnijo videz. A včasih ni časa za manikuro in osvežitev laka. V tem primeru se odlično obnesejo permanentni gel nohti. V naši ponudbi lahko najdete gel lake za nohte različnih barv in odtenkov. Izbirate lahko med številnimi kakovostnimi znamkami, kot so Semilac, Douglas Collection, ZOYA, Martinelia in druge.

Za nohte kot iz salona

Laki, podlaki in nadlaki ne smejo manjkati v kopalnici dame, ki si želi vedno lepih nohtov. Si želite umirjene francoske manikure in pastelnih barv, s katerimi boste v poslovnem svetu vedno diskretno urejene, ali bolj živahnih barv za večerne izhode in druženje s prijateljicami? Pri nas imamo pravi lak za vse. Svoj najljubši odtenek bodo lahko med otroškimi laki našle tudi deklice, ki si želijo za posebno priložnost nalakirati nohte. Na voljo so tudi bolj obstojni gel laki za aktivne ženske, ki si želijo biti vedno urejene in nimajo časa za vsakodnevno lakiranje nohtov.

Vedno urejeni s popolno manikuro

S kakovostnimi laki nohtov ne boste samo polepšali, pač pa jih boste tudi zaščitili.V naši ponudbi lahko najdete najrazličnejše lake za vsako priložnost. Laki se hitro posušijo in so dolgo obstoljni, v ponudbi pa lahko najdete tudi take, ki bodo preprečili plastenje in lomljenje lakov.

Pestra izbira izdelkov za nohte vas čaka v spletni trgovini Douglas

Zdaj lahko imate tudi vi nohte, kot da ste se ravno vrnili z manikure. Hitro v spletno trgovino Douglas, kjer vas čakajo številni odtenki lakov, podlakov, nadlakov in ostalih pripomočkov za lepe in urejene nohte. Preizkusite tudi ostalo kozmetiko in ličila najbolj prestižnih blagovnih znamk in ne pozabite na brezplačno dostavo pri nakupu nad 49 EUR. Če želite, vam kupljene izdelke tudi brezplačno zavijemo kot darilo.

Pokaži več Pokaži manj