Izdelek je uspešno dodan.

Lilly Lashes Mykonos Umetne trepalnice

DO DODATNIH 7% Z DBC KARTICO
-43%
Lilly Lashes - Mykonos -
Mykonos
Mykonos
     
1 kos Številka izdelka: LIL70057
€ 25,50
€ 14,55
Shranjeno -43%
give-away-image-data
DARILO Douglas Collection Ultimate Matte Lipstick

Ob nakupu izdelkov na douglas.si nad 50 € prejmete Douglas Ultimate Matte Lipstick 2.5 ml

Na voljo. Dostava: 2 do 5 delovnih dni
Brezplačna dostava za naročila nad 49 €
Cena se nanaša na prodajo preko interneta. Fotografija izdelka morda ne bo v celoti ustrezala dejanskemu izgledu in vsebini izdelka. V primeru tehničnih napak, Douglas ne prevzema odgovornosti za točnost prikazanih cen in fotografij.
  • LIL70057
Opis
Večdimenzionalni par ročno izdelanih umetnih trepalnic, ki se brezhibno zlijejo z vašimi naravnimi trepalnicami in jim takoj dodajo dolžino, volumen in definicijo.

Popolna končna poteza za vsak videz, ki se dopolnjuje za vse oblike oči, dodaja vse ravni vašega videza - od naravnega do dramatičnega.
Uporaba
1. korak: Previdno odstranite trepalnice iz škatlice, tako da primete pod trepalnice in z aplikatorjem za trepalnice previdno primete trak za trepalnice. Nežno odstranite trak iz škatle. Nikoli ne vlecite samih trepalnic, vedno ves trak.

2. korak: približajte trepalnice očesu, da izmerite velikost. Če so umetne trepalnice daljše od vaše naravne oblike oči, jih po potrebi skrajšajte s škarjami za trepalnice. Enakomerno obrežite od notranjega ali zunanjega vogala.

3. korak: Ko določite želeno dolžino, rahlo primite trepalnice z aplikatorjem za trepalnice in na trak za trepalnice nanesite tanko plast lepila za trepalnice (pustite 30 sekund, da se posuši).

4. korak: Ko lepilo postane lepljivo, previdno enakomerno nanesite trepalnice na sredino veke, čim bližje liniji trepalnic. Po tem, ko čutite, da se trepalnice udobno prilegajo vašemu očesu, na liniji trepalnic uporabite aplikator in pritisnite, da zagotovite, da so trepalnice trdno pritrjene tako na notranji kot na zunanji rob očesa.

5. korak: Pustite, da trepalnice počivajo na liniji trepalnic. Po želji nanesite en sloj maskare na naravne trepalnice, da se popolnoma zlijejo z umetnimi.
Priporočila
Ocene strank (0)
Douglas ne jamči, da oceno izdelka ali storitve napiše stranka, ki je kupila in uporabljala izdelek.
Ocena strank za "Mykonos"
Napišite mnenje
Evalvacije bodo objavljene po preverjanju.
Prosimo, vnesite niz znakov v spodnje besedilno polje.

Polja, označena z *, so obvezna.

Naše prednosti
  • Hiter nakup
  • Shranite svoje uporabniške podatke in nastavitve
  • Pogled v vaša naročila, vključno s podatki o pošiljki
  • Upravljajte z naročnino na Newsletter
  • Varno plačilo s šifriranjem SSL